Beste sporenzoekers,

Per 1 februari zal er een wissel plaatsvinden binnen het bestuur. Timo zal in de komende tijd zich meer bezighouden op de achtergrond. Zijn taken worden overgenomen door een nieuwe penningmeester. Hierbij stelt ze zich zelf even voor:

Penningmeester

Hey

Ik ben Céline Raulier, 23 jaar oud en zit momenteel in het eerste jaar, ik heb al een Bachelor Chemie behaald. Ik kom uit België, dus als je me tegenkomt schrik dan niet van mijn Vlaams accent ☺. Naast studeren voor school, zie je me vooral in de zomer op het water windsurfen of suppen, of in het water te duiken. Ik hou natuurlijk ook van een goede borrel als de coronamaatregelen het toelaten ;). Ik ga de taak van Timo Meconi als penningmeester op mij nemen, en proberen die zo goed mogelijk te vervullen.

Groetjes

Céline