Beste sporenzoekers,

Die heerlijke feestdagen staan ons nog vers in het geheugen en de paaseieren liggen alweer in de winkelschappen (echt waar! Ik heb bewijs!), dus is het tijd voor onze jaarlijkse SinterKerst & NieuweHaas borrel. 🙌

Zoals jullie weten, heeft ForensX aan studenten gevraagd welke dag voor jullie het beste uitkwam in verband met de nieuwe activiteit. Jullie hebben gekozen en de meeste stemmen kwamen op donderdag 30 januari. Dus bij deze: de SinterKerst & NieuweHaas borrel zal plaats vinden op donderdag 30 januari 2020 vanaf 16.00u.

Dit wordt niet zomaar een borrel. Nee, dit is wel een hele speciale. Tijdens de borrel gaan we namelijk – zoals dat hoort bij SinterKerst & NieuweHaas – het dobbelspel spelen

Voor het doppelspel hebben we 🎁 cadeautjes🎁 nodig. Daarom vragen we aan jullie om voor een maximaal bedrag van €5 cadeautjes te kopen, zodat deze tijdens het spel gebruikt kunnen worden. Dit kan één cadeautje zijn van €5 of vijf cadeautjes van €1. De cadeautjes kunnen grapjes zijn, maar let op: deze cadeautjes kan je zelf ook winnen, dus je kan ook juist leuke dingen kopen!

Het hele spektakel zal op school in de kantine plaatsvinden (precieze plek volgt nog). ForensX zorgt voor de drankjes 🍹 én voor pizza’s 🍕!

De kosten zijn als volgt:
Voor leden*: €2
Voor niet-leden: €4

Om je voor de SinterKerst & NieuweHaas borrel aan te melden maak je het bedrag dat voor jou van toepassing is over naar onderstaand rekeningnummer. Om een inventarisatie te maken welke pizza’s wij moeten bestellen, geef je in de omschrijving aan wat voor een pizza jij graag zou willen hebben. Heb je een bepaalde allergie laat ons dat even weten!

Rekeningnummer: NL23 INGB 0004 7552 25
Op naam van: Studievereniging ForensX
Met in de beschrijving: SKNH ForensX, soort pizza, je naam, studiejaar
(Bijv.: SKNH ForensX, mozzarella, T. Zakje, jaar 1)

I.v.m. het bestellen van pizza’s is het van belang dat je uiterlijk maandag 27 januari je hebt aangemeld.

Groetjes,
ForensX 🔍

*Wil je graag lid worden en dus gebruik maken van de korting? Meld je dan aan door €10 over te maken naar NL23 INGB 0004 7552 25 t.n.v. Studievereniging ForensX én geef daarbij je naam en studentnummer door.