Beste sporenzoekers,

Afgelopen Sinter-Kerst & Nieuwe-Haas borrel waren Pien en Sem de laatste keer actief als bestuurslid van ForensX. Beiden wilden graag nog wat zeggen:

Lieve sporenzoekers,

Na 2,5 jaar als bestuurslid is het tijd om afscheid te nemen van ForensX. Veel van jullie zullen alleen de naam herkenningen (van al die leuke mailtjes over introductiedagen, borrels en activiteiten); andere hebben er misschien ook een gezicht bij.

In al die jaren ben ik door jullie in de mail op alle mogelijke manieren aangesproken. Gewoon met Pien, maar ook mevrouw Werners, u – dan voel je je wel heel oud als begin twintiger – en zelfs een aantal keer met meneer Werners. Daar moest ik dan altijd maar weer om lachen.

Timo heeft mij begin september al vervangen als penningmeester en nu neemt Kayleigh mijn taken over als secretaris. Samen met Linda en Lisah-Esmee vormen zij een mooi nieuw bestuur voor ForensX.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de gezelligheid de afgelopen jaren en wens jullie nog veel mooie borrels, activiteiten en gezelligheid toe!

Groetjes,

Pien

Hoi allemaal,

Ik zal het iets korter houden.
Na anderhalf jaar als bestuurslid is het ook voor mij tijd om afscheid te nemen van ForensX. 

Als voorzitter en vice-voorzitter heb ik het geluk gehad om vele nieuwe mensen te mogen leren kennen en hier ben ik dan ook erg dankbaar voor. Ik heb erg genoten van mijn tijd als bestuurslid bij ForensX en wil iedereen graag bedanken voor de gezelligheid!

Ik heb het volste vertrouwen in het nieuwe bestuur en weet dan ook zeker dat jullie een erg gezellige tijd tegemoet gaan!

Nogmaals bedankt voor alles,

Sem

Gelukkig hebben we twee nieuwe bestuursleden gevonden die het stokje overnemen!
We willen ze graag aan jullie voorstellen:

Secretaris

Hallo allemaal,

Ik ben Kayleigh van Deutekom, 20 jaar en zit momenteel in het tweede jaar. De mensen die mij hier kennen, kennen mij vast mijn vlotte babbel en mijn gave om alle kromme dingen recht te lullen. Iets waar ik wel trots op ben. Buiten al die uren die ik natuurlijk braaf aan mijn schoolwerk zit, werk ik ook in de horeca en ga ik wel eens naar de fitness. In het weekend vind ik het wel leuk om wat feestjes mee te pakken, bordspelletjes te doen met vrienden of gewoon een beetje netflixen terwijl ik geburrito’d in mijn deken lig. 
Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld hebben over wie jullie nu ook kunnen aanspraken over vragen over Forensx. Bij deze kan ik jullie dan beloven dat ik mijn best ga doen om zo goed mogelijk in de schoenen van mijn voorganger Pien Werners te treden.

Groetjes,
Kayleigh 

WhatsApp Image 2020-01-30 at 23.24.33

Algemeen Bestuurslid

Hoi!

Ik ben Lisah-Esmee, 20 jaar oud en eerstejaars bij Forensisch Onderzoek. Ik vind de opleiding tot nu toe super leuk, maar naast school doe ik natuurlijk ook lekker m’n eigen ding. Ik werk in de horeca, waar ik ook vaak te vinden ben buiten werktijd en ik hou wel van een feestje of festivalletje!💃🏻 Verder geef ik ook veel te veel geld uit aan eten. 
Ik vind het ontzettend leuk om aan de slag te gaan bij ForensX en heb er erg veel zin in! Ik zal voornamelijk de taak van het runnen van de socials op me nemen. Ik vind het super leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus als je een vraag/opmerking/suggestie hebt over activiteiten etc. of gewoon gezellig wil kletsen, spreek me gerust aan!

Groetjes,
Lisah-Esmee

WhatsApp Image 2020-02-05 at 18.48.06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *